Bloggnorge.com // Hannas blogg
Start blogg

Velkommen inn!

Hvilke kaffe foretrekker du?

tirsdag 26. november , 2013 kl. 17:31 i Diverse bloggrelatert. Kommentarer er skrudd av for Hvilke kaffe foretrekker du?

Bare så det er sagt, jeg er helt 100% avhengig av kaffe! Om jeg ikke får kaffe om morgenen går jeg rundt som en zombie og kommer aldri i gang med dagens gjøremål. Det første som står på programmet hver morgen er med andre ord å lage seg en kopp kaffe. Jeg har gjennom årenes løp vært innom en rekke forskjellige kaffetyper.

Kokmalt: Dette var lenge en favoritt. Jeg kjøpte en presskanne, kokte opp vann i vannkokeren og hadde oppi vanlig friele kokmalt kaffe. Denne kaffen er egentlig veldig god, men det er en litt langdryg prosess å lage den. Kaffen bør trekke i rundt 7-8 minutter og det blir ofte litt tiltak å lage til dette når man er stresset og bare vil ha en kopp kaffe.

Nespresso: Nespresso maskinen min var lenge en favoritt. Her får man litt mer fanzy kaffe enn ellers, jeg syntes det var godt i begynnelsen, men egentlig foretrekker jeg helt vanlig svart kaffe og det har ført til at maskinen ikke blir brukt så mye som den burde.

Pulverkaffe: Pulverkaffe er egentlig en lettvint utvei som jeg så ned på i mange år. Det er derimot svært enkelt å lage seg en kopp kaffe på denne måten. Kok opp vann, 3 teskjer med pulverkaffe i koppen og man har kaffen klar på maks 2 minutter. Når man treffer med blandingsforholdet er også denne ganske så god! Har drukket denne i noen måneder nå og det er igrunn enkelt og greit.

Neste steg blir nok å skaffe seg en trakter. Her er favoritten Mocca Master da jeg syntes kaffeen fra denne rett og slett blir veldig god! Nå er jo disse trakterene ganske så billige også. Kanskje julenissen plasserer den under juletreet i år? Det er hvertfall lov å håpe :)

Annonser


Driftes av Bloggnorge.com - Gratis Blogg | PRO ISP - Blogg på webhotell og eget domenet | Genc Media - Webdesign og hjemmeside
Bloggen "Hannas blogg" er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge[dått]com.
css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.