Bloggnorge.com // Hannas blogg
Start blogg

Velkommen inn!

Merkeklær til barn?

onsdag 27. november , 2013 kl. 11:32 i Blogg. Kommentarer er skrudd av for Merkeklær til barn?

Debatten har rast de siste ukene om hvorvidt man bør kjøpe merkeklær til barn eller ikke. Jeg syntes i bunn og grunn folk må få bruke pengene sine til hva de vil, men når det er sagt så er det ganske så meningsløst å bruke tusenvis av kroner på klær som barna vokser ut av etter noen uker! Babyer vokser som kjent fort og det er ikke mange ukene at klær er passelige de første årene av et barns liv. Når man da skal bruke tusenvis av kroner på plagg som bare vil bli brukt en håndfull ganger så gjør jeg meg hvertfall opp noen tanker.

Hvorfor ikke heller sette disse pengene på en sparekonto som barnet kan ha når de blir eldre? Hva med å heller bruke pengene man ville brukt på dyre barneklær på et fond som kan brukes til å skaffe seg sertifikat? eller til utdannelse. Begge deler er 100 ganger mer nyttig for barnet enn hvilke klær de har på seg når de er små. Bruk heller 15 000 på barnets fremtid enn på at 1åringen din skal gå rundt med Jean Paul klær, det er no min mening hvertfall!

Annonser


Driftes av Bloggnorge.com - Gratis Blogg | PRO ISP - Blogg på webhotell og eget domenet | Genc Media - Webdesign og hjemmeside
Bloggen "Hannas blogg" er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge[dått]com.
css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.