Bloggnorge.com // Hannas blogg
Start blogg

Velkommen inn!

Menneskefluene!

torsdag 28. november , 2013 kl. 17:36 i Blogg. Kommentarer er skrudd av for Menneskefluene!

Jeg er en stor tilhenger av krimbøker og kan egentlig ikke få nok av norsk krim. De siste månedene har det gått mye i Jo Nesbø og dets like. Det er igrunn bra bøker, ikke missforstå, men jeg syntes det til tider blir litt mye. Hver bok skal liksom overgå den forrige i antall drap, i brutalitet og i råskap. Hva skjedde med de gode gamle krimmysteriene? En krimbok trenger inne inneholde 10 drapsgåter for at den skal være underholdende eller spennende. Det er jo også ganske urealistisk at Oslo har en ny massemorder hvert eneste år.. Husker dere Agata Christie? Hun skrev spennende bøker som ofte inneholdt bare et eneste mord!

Jeg luftet dette for min mor som er den største lesehesten jeg vet om. Hun anbefalte meg å lese Menneskefluene av Hans Olav Lahlum. Lahlum er uten tvil eksentrisk og jeg var litt i tvil om han var i stand til å skrive fengende krim. Der tok jeg feil! Han hadde tydeligvis lest mine tanker av hva angår nyere krimbøker. Her en råskapen byttet ut med kløkt og gåter. En krimbok av den gamle skolen med andre ord! Jeg skal ikke røpe for mye annet enn at Menneskefluene passer godt for dere som vil lese en litt annerledes, men samtidig meget fengende krimbok! Lahlum kan virkelig mer enn å skrive om amerikanske presidenter og å komentere sjakk!

Annonser


Driftes av Bloggnorge.com - Gratis Blogg | PRO ISP - Blogg på webhotell og eget domenet | Genc Media - Webdesign og hjemmeside
Bloggen "Hannas blogg" er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge[dått]com.
css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.