Bloggnorge.com // Hannas blogg
Start blogg

Velkommen inn!

Første blogginnlegg!

mandag 25. november , 2013 kl. 01:49 i Diverse bloggrelatert. Kommentarer er skrudd av for Første blogginnlegg!

Heisann, mitt navn er Hanna og du har av en eller annen grunn forvillet deg inn på min blogg! :P Jeg har vært en bloggelsker i mange år, men nå tenkte jeg at jeg skulle prøve meg på blogging selv. Jeg er 21 år gammel, kommer fra Oslo og har egentlig helt vanlige, og noen uvanlige, interesser som jeg kommer til å skrive litt mer om her på bloggen. Siden jeg ikker har blogget før så blir det nok ikke verdens beste blogg med det samme, men øvelse gjør mester er det vel noe som heter! Jeg gjør jo det egentlig mest for moroskyld og bryr meg ikke så mye om det er 5 eller 500 som leser bloggen min hver dag, jeg syntes det viktigste er at det er moro. Er ikke det moro, så kommer jeg nok ikke til å fortsette å blogge heller!

Når det er sagt, jeg er en jente som har mye på hjertet, så jeg tror nok at det hvertfall blir en del blogginnlegg før jeg skulle gå lei! Snart er jo det jul også, og da er jo det nok å skrive om! Nå så jeg forresten akkurat på klokka og så at det var leggetid for lengst! Vi for heller snakkes i morgen, om det er noen som leser dette da, hehe!


Driftes av Bloggnorge.com - Gratis Blogg | PRO ISP - Blogg på webhotell og eget domenet | Genc Media - Webdesign og hjemmeside
Bloggen "Hannas blogg" er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge[dått]com.
css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.