Bloggnorge.com // Hannas blogg
Start blogg

Velkommen inn!

Filmanbefaling: Gravity!

lørdag 30. november , 2013 kl. 14:42 i Blogg. Kommentarer er skrudd av for Filmanbefaling: Gravity!

Skal du se en eneste film på kino i år så anbefaler jeg deg å se storfilmen Gravity. Jeg går ganske ofte på kino, men det er ikke ofte jeg får bakoversveis av filmene som vises. Når jeg gikk ut av kinosalen etter å ha sett Gravity hadde jeg nettopp det, bakoversveis og gåsehud. Filmen inneholder rett og slett noen av de råeste og visuellt mest utrolige scenene jeg noen gang har sett. Hele filmen er rett og slett ufattelig bra laget. Jeg skal ikke røpe noe av handlingen, men kan ikke si annet enn at denne må du se, og se den kino! Jeg ble regelrett trykt nedi kinostolen!

Man får et lite inntrykk av hva man har i vente i denne traileren:

Annonser


Driftes av Bloggnorge.com - Gratis Blogg | PRO ISP - Blogg på webhotell og eget domenet | Genc Media - Webdesign og hjemmeside
Bloggen "Hannas blogg" er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge[dått]com.
css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.